Loading…

This garden is illegal

Start exploring

FÖNSTERPUTSNING STOCKHOLM

Om du är som de flesta husägare, behöver du inte rena fönster. Det beror på ränder kvalitet fönsterputsning är ofta svårt, tidskrävande och farligt att göra. Med hjälp av vinäger, ammoniak eller Windex med hushållspapper, en tidning eller en barnblöja är de vanligaste fönsterrengörings tricks. På Städfirma Falk Stockholm, vet vi hur värdefull din tid är. Din lokala Städfirma Falk anställda är redo att göra skur och rengöring för dig. Med vår 3-stegs reningsprocess är rengöringen gjort för dig. Inga droppar. Inga ränder. Inga stegar!

Varför Välj Städfirma Falk Stockholm?

 

  • Varje medarbetare är pre-screening och bär ett foto ID-bricka
  • Vi är en fullt försäkrad nationellt rankad varumärke
  • Vi erbjuder flera tjänster för att behålla ditt hem året runt
  • Konkurrenskraftiga priser; våra tjänster är billigare än du tror

 

Städfirma Falk Stockholm är en vanlig men mycket proffesionell städtjänstetjänsteföretag som erbjuder Fönsterputsning Stockholm och fönstertvätttjänster. Vi erbjuder specialdesignade ”Städfirma Falk” program som är anpassade till dina behov och diskonteras baserat på frekvens.. Idén är enkel; Ju mer du använder våra städtjänster desto billigare blir varje fönsterputsning. Om du vill veta mer om vår prissättning, och hur man kan spara upp till 30% rabatt på våra detaljhandeln prissättning, kontakta då Städfirma Falk. Våra två mest populära fönsterrengöringsprogram är inre och yttre rengöring var sjätte (6) månad, och yttre rengöring var tredje (3) månad. Dina individuella behov varierar beroende på ditt område och variabler som barn, husdjur och mängden av matlagning och underhållanden som du gör.

 

Alla personal på Städfirma Falk Stockholm tränas för att ge dig den bästa servicen och erfarenhet som möjligt. Vi är alla fullt försäkrade, bundna, och vid behov licens, Städfirma Falk anställda är uniformerade och kör bara mycket synligt och professionellt. Du kan använda vår tjänst i förtroende, eftersom alla fönsterstädningar backas upp av vår exklusiva ränder garanti. Denna garanti låter dig veta att vi står bakom allt vi gör. Om du av någon anledning efter din fönstertvätttjänst inte är 100% nöjd, ring då vårt kontor och vi kommer att återvända så fort vi kan för att åtgärda problemet på ett tillfredsställande sätt. Vårt löfte till våra kunder är branschledande kundservice, professionalism och kvalitet i arbetet.