Loading…

This garden is illegal

Start exploring

Byggstädning Stockholm

Städfirma Falk Stockholm erbjuder byggstädtjänster till Stockholms området för att få ditt hus att se ut som ett hem igen. Om du nyligen har renoverat ditt hus eller haft en komplett byggprojekt på det, och det är i behov av ett Byggstäd Stockholm, ja, då har du kommit till rätt ställe. Med slutförandet av eventuella byggprojekt finns det ofta överblivet skräp som kräver detaljerad rengöring. Våra byggstädtjänster på Städfirma Falk är utformade med husägaren i åtanke. Om inte man genomgott en särskild utbildning om hur rengöringlaget används kan vissa damm och skräp kvar i månader i svårtillgängliga områden.

Byggstädsrengöring innebär att ta bort allt bygg damm och skräp från ditt hem, ta bort klistermärken från apparater, fixturer och fönster, om det behövs. Vi städar ditt hem topp till botten, ofta med hjälp av hinkar med vatten och trasor att torka ytor, upprepa denna process allt från 1-3 gånger för att ta bort alla rester och tills att det är glänsande rent. Vi torkar inuti alla skåp och lådor och diskar om saker som behövs. Vi torkar allt innehåll och torkar golv 2-4 gånger tills det inte finns några rester kvar. Beroende på mängden damm finns det oftast ett lager av luftburet damm som kommer att avgöra efter den inledande rengöring, så vi föreslår schemaläggning med en full rengöring och sedan en annan rengöring 1-2 dagar senare. På så sätt kan vi torka ned allt en gång och rengöra golvet igen för att säkerställa att inget smuts finns kvar.

Om ditt hus nyligen har genomgått konstruktion, kontakta rengörings Städfirma Falk för Byggstädning Stockholm att ta bort oönskat skräp i svåråtkomliga ställen så att du kan komma tillbaka och njuta av ditt hem igen.